Wout van Aert deelt prachtige boodschap over zijn zoontje en doet hart van Sarah De Bie smelten Celebs
Celebs

Wout van Aert deelt prachtige boodschap over zijn zoontje en doet hart van Sarah De Bie smelten

Wout van Aert deelt prachtige boodschap over zijn zoontje en doet hart van Sarah De Bie smelten

Intussen is het al meer dan twee jaar geleden dat Wout van Aert en Sarah De Bie hun eerste kindje mochten verwelkomen. De papa deelt nu een mooi bericht op Instagram over zijn zoontje Georges en daar lokt hij meteen heel wat reacties mee uit.

Wout van Aert en Sarah De Bie hebben al meer dan tien jaar een relatie. In 2018 stapten de tortelduifjes in het huwelijksbootje en in januari 2021 kwam hun eerste kindje ter wereld, een zoontje genaamd Georges. Eerder dit jaar maakte het koppel opnieuw heuglijk nieuws bekend, want Sarah is opnieuw in verwachting. "Coming this summer", schreven ze toen.

Op zijn Instagrampagina zet de wielrenner zijn zoontje Georges nu in de bloemetjes. "Totdat je zelf een zoon hebt, zal je nooit weten wat dat betekent", schrijft Wout onder een foto van hun tweetjes. "Je zal nooit die vreugde kennen, die liefde die resoneert in het hart van een vader als hij naar zijn zoon kijkt", voegt hij er nog aan toe. Zijn vrouw Sarah reageert meteen met verschillende hartjes onder de post.

Lief

Ook de volgers van Wout vinden dit een heel mooi bericht. "Klassebak op en naast de fiets", "Zo waar. En het wordt alleen nog maar leuker", "Koester dit", "Dit gevoel wordt alleen maar sterker, geloof me. Dus je zal nog héél lang genieten", "Zo schattig", "Fantastische papa", "Veel mooier dan een medaille", "Dat is zo waar. Het gevoel een kind je geeft is onbeschrijfelijk", "Heel juist", "Absoluut. Ze worden zo snel groot. Genieten, Wout" en "Zo mooi", klinkt het onder meer in de comments.

13 claps
7 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws