Wordt Andy Peelman binnenkort opnieuw papa? Presentator heeft groot nieuws over gezinsuitbreiding Celebs
Celebs

Wordt Andy Peelman binnenkort opnieuw papa? Presentator heeft groot nieuws over gezinsuitbreiding

Wordt Andy Peelman binnenkort opnieuw papa? Presentator heeft groot nieuws over gezinsuitbreiding

Andy Peelman, die momenteel te zien is in het tweede seizoen van 'Andy op Patrouille', is de trotse papa van twee dochtertjes. In Primo onthult de 39-jarige presentator nu of daar binnenkort nog eentje bijkomt.

Andy Peelman vormt al bijna 14 jaar een koppel met zijn vrouw Tine Kissling. Inmiddels zijn de twee ook al bijna 7 jaar getrouwd. Samen hebben ze ook twee dochtertjes: Feline, die in juli 4 jaar wordt en Lorelie, die in maart 1 jaar geworden is.

Komt daar binnenkort nog een kindje bij? Daarover laat Andy Peelman zich nu uit in het weekblad Primo. "Tine en ik zijn het erover eens dat het bij twee kindjes zal blijven", aldus de presentator. Hij zal zich binnenkort zelfs laten steriliseren.

Uroloog

"Ja, dat klopt. De afspraak bij de uroloog is gemaakt. Ik moet hem nog wel vertellen dat ik écht zeker ben. Zo gaat die procedure", vertelt Andy. "Ik wil op die manier mijn vrouw ook van de pil bevrijden", legt hij uit. Al is hij nog niet zeker of hij voor lokale of algemene verdoving gaat kiezen. "Want zo lokaal ... daar ben ik geen held in. Maar ja, het is een beslissing met het oog op de toekomst", besluit de presentator.

3 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws