Willy Sommers kapot van verdriet na zwaar verlies: "Voor altijd in ons hart" Celebs
Celebs

Willy Sommers kapot van verdriet na zwaar verlies: "Voor altijd in ons hart"

Willy Sommers kapot van verdriet na zwaar verlies: "Voor altijd in ons hart"

Willy Sommers heeft via zijn Instagrampagina laten weten dat hij momenteel in diepe rouw is. De 70-jarige zanger is namelijk erg aangedaan door het plotse overlijden van een van zijn grote heldinnen.

Zo is Willy Sommers momenteel in diepe rouw door het overlijden van Tina Turner. Op woensdag 24 mei raakte bekend dat de Amerikaanse zangeres overleden is. Tina Turner werd 83 jaar en leed al een tijdje aan een slepende ziekte.

"Vandaag nemen we afscheid van een dierbare vriendin die ons al haar grootste werk nalaat: haar muziek. Al ons medeleven gaat uit naar haar familie. Tina, we gaan je enorm missen", zei haar woordvoerder woensdagavond. Ook Willy Sommers is compleet van slag door het plotse overlijden van de artieste.

Samen op het podium

Willy Sommers stond in zijn beginjaren zelfs nog samen op het podium met Tina Turner. Zo deelde de zanger een foto uit de oude doos waarop hij samen poseert met de zangeres. "Zo jammer, een icoon dat ons verlaat. Voor altijd in ons hart! Simply the best", schreef hij bij het kiekje.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws