William Boeva compleet gebroken door plots overlijden: "Dag lieve schat, tot aan de andere kant" Celebs
Celebs

William Boeva compleet gebroken door plots overlijden: "Dag lieve schat, tot aan de andere kant"

William Boeva compleet gebroken door plots overlijden: "Dag lieve schat, tot aan de andere kant"

Eerder deze week sloeg het noodlot plots toe bij William Boeva. De stand-upcomedian moest namelijk afscheid nemen van zijn geliefde viervoeter. Op zijn Instagrampagina deelt hij nu een aangrijpend bericht.

William Boeva gaat door een loodzware periode, want hij werd zopas geconfronteerd met een pijnlijk verlies. Dat maakt de komiek zelf bekend op sociale media. Zo laat hij weten dat hij enkele dagen geleden afscheid heeft moeten nemen van zijn huisdier.

Hij deelt ook een pakkend bericht op Instagram. "Dag lieve schat", schrijft hij onder een wondermooi plaatje van zijn kat. "Tot aan de overkant", aldus William. Het tv-gezicht voegt er ook nog een gebroken hartje aan toe.

Hart onder de riem

Al snel wordt William overladen met steunbetuigingen. "Oh, veel sterkte", "Veel liefs William", "Oh nee", "Courage", "Innige deelneming, sterkte toegewenst", "Heel veel sterkte met dit grote verlies", "Take care" en "Is altijd moeilijk, maar troost je met de gedachte dat ze een fantastisch leven bij jou heeft gehad. Dikke knuffel", klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws