"Wauw, zo mooi!": Lize Feryn en Aster Nzeyimana verbluffen iedereen met wondermooie vakantiekiekjes Celebs
Celebs

"Wauw, zo mooi!": Lize Feryn en Aster Nzeyimana verbluffen iedereen met wondermooie vakantiekiekjes

"Wauw, zo mooi!": Lize Feryn en Aster Nzeyimana verbluffen iedereen met wondermooie vakantiekiekjes

Lize Feryn (30) en Aster Nzeyimana (29) genoten de afgelopen week van een deugddoende vakantie in Marokko. Op Instagram laat de actrice haar volgers nu ook meegenieten van hun fantastische reis.

Aster Nzeyimana maakte onlangs bekend dat hij vertrekt bij de openbare omroep. Zo gaat de presentator weldra aan de slag bij VTM. Daar zal hij onder meer te zien zijn als co-presentator van 'The Voice van Vlaanderen' en als commentator bij voetbalwedstrijden van de Rode Duivels en de Champions League.

Maar voor het zover is, genoot hij samen met zijn vriendin Lize Feryn nog van een deugddoende vakantie. Zo trokken de twee tortelduifjes, die inmiddels al ruim vijf jaar een koppel vormen, richting het zonnige Marokko. Op Instagram deelde Lize nu ook enkele prachtige vakantiekiekjes.

Zanderig

"Zanderig maar zalig!", schrijft de actrice bij de foto's, gevolgd door een hartje. Ook haar volgers zijn erg onder de indruk van de magnifieke plaatjes. "Wauw, zo mooi!", "Prachtige foto’s!", "Wow!" en "Zalige foto's", lezen we onder meer in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws