"Wauw, zo mooi!": Jolien Roets overladen met complimenten nadat ze voor compleet nieuwe look kiest Celebs
Celebs

"Wauw, zo mooi!": Jolien Roets overladen met complimenten nadat ze voor compleet nieuwe look kiest

"Wauw, zo mooi!": Jolien Roets overladen met complimenten nadat ze voor compleet nieuwe look kiest

Jolien Roets is sinds kort weer aan de slag bij Qmusic. Zo beviel ze enkele maanden geleden van haar tweede kindje. Nu heeft de radiopresentatrice ook voor een compleet nieuwe look gekozen.

Jolien Roets en haar partner Hakim Chatar mochten op 14 maart hun tweede kindje verwelkomen. Zo werden ze de trotse ouders van een dochtertje, Mina Lamia. Samen hebben ze al ook een zoontje van ruim 2 jaar, Idris Mehdi.

Twee weken geleden deelde de radiopresentatrice nog vreselijk nieuws. Zo zag Jolien haar nieuwe woning in Gent bijna volledig onder water lopen. Maar nu heeft de radiostem veel leuker nieuws te melden op Instagram.

Beauty

Zo bracht Jolien een bezoekje aan de kapper en ruilde ze haar bruine lokken opnieuw in voor een blond kapsel. Haar volgers zijn alvast fan van het resultaat. “Ziet er goed uit!”, “Wow!”, “Beauty” en “Wauw, zo mooi!”, luidt het onder meer in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws