"Wauw, zo mooi!": Florence en Jiri uit 'Blind Getrouwd' overladen met reacties nadat ze magnifieke vakantiekiekjes delen Celebs
Celebs

"Wauw, zo mooi!": Florence en Jiri uit 'Blind Getrouwd' overladen met reacties nadat ze magnifieke vakantiekiekjes delen

"Wauw, zo mooi!": Florence en Jiri uit 'Blind Getrouwd' overladen met reacties nadat ze magnifieke vakantiekiekjes delen

Jiri Punt en Florence Vandoorne, die vorig jaar in het huwelijksbootje stapten in 'Blind Getrouwd', zijn momenteel op vakantie in Bali. Op Instagram laten ze hun volgers nu ook meegenieten van hun prachtige reis.

Florence en Jiri zijn de enigen die nog getrouwd zijn uit het meest recente seizoen van 'Blind Getrouwd'. Binnen twee weken is het zelfs groot feest ten huize het 'Blind Getrouwd'-koppel. Op 2 juni is het namelijk exact 1 jaar geleden dat de twee in het huwelijksbootje stapten.

Florence en Jiri gaven al meermaals aan dat ze eerst nog wilden reizen vooraleer ze verdere stappen nemen in hun relatie. Momenteel vertoeft het koppel op het Indonesische eiland Bali. Op Instagram deelde Florence nu ook enkele wondermooie beelden van hun vakantie.

Veel reacties

"Eerste week Bali", schreef ze bij de reeks vakantiekiekjes. En die lokken massaal veel reacties uit bij hun volgers. Zo reageren onder meer heel wat oud-‘Blind Getrouwd’-deelnemers op de foto's. "Wooooow", schrijft Nick Laenen gevolgd door een hartje. "Zalig!", klinkt het dan weer bij Candice Martens. "Wauw, zo mooi!", "Prachtige foto’s van een prachtig koppel", "Geweldige foto’s!" en "Amai, keimooie foto’s!", luidt het ook nog tussen de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws