"Wauw, zo mooi!": Anouk Matton ontroert iedereen met prachtige vakantiekiekjes van zoontje London Celebs
Celebs

"Wauw, zo mooi!": Anouk Matton ontroert iedereen met prachtige vakantiekiekjes van zoontje London

"Wauw, zo mooi!": Anouk Matton ontroert iedereen met prachtige vakantiekiekjes van zoontje London

Anouk Matton, die onlangs nog ontmaskerd werd als Vlinder in 'The Masked Singer', vertoeft momenteel met haar man Dimitri Vegas en hun zoontje London op vakantie in Thailand. Op Instagram laat de dj en zangeres haar volgers nu ook meegenieten van hun fantastische reis.

Anouk Matton en Dimitri Vegas vormen al jarenlang een bekend dj-koppel. Inmiddels is het al bijna 6 jaar geleden dat ze elkaar het jawoord gaven. Zo stapten de twee tortelduifjes in september 2017 in het huwelijksbootje op het Spaanse eiland Ibiza.

In juli 2021 mochten ze ook hun eerste kindje verwelkomen. Zo werden Anouk Matton en Dimitri Vegas de trotse ouders van een zoontje, die luistert naar de naam London. Op Instagram laat Anouk nu weten dat ze samen met haar gezin op vakantie is Thailand.

Genieten

En daar hebben ze het duidelijk erg naar hun zin. Zo zien we hen samen genieten in het helderblauwe water. “Zo mooi!”, “Wauw!”, “Prachtig!”, “Oh genieten!”, “Zo zalig!” en “Beeldschoon”, reageren enkele volgers op de mooie vakantiekiekjes.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws