"Wauw, ontroerend mooi": Iluna Timmerman zorgt voor ongezien kippenvelmoment Celebs
Celebs

"Wauw, ontroerend mooi": Iluna Timmerman zorgt voor ongezien kippenvelmoment

"Wauw, ontroerend mooi": Iluna Timmerman zorgt voor ongezien kippenvelmoment

Iluna Timmerman, de oudste dochter van Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman, blijkt een groot zangtalent te zijn. Dat bewees ze woensdagavond nog maar eens in 'Vive le Vélo'.

Iluna Timmerman vierde onlangs twee belangrijke mijlpalen. Op 9 juli werd de oudste kleindochter van Eddy Planckaert 18 jaar. Enkele dagen daarvoor studeerde ze af aan de middelbare school.

Op woensdag 12 juli was Iluna ook te zien in 'Vive le Vélo'. Karl Vannieuwkerke hield die dag namelijk halt bij het kasteeldomein van de Planckaerts in Frankrijk. Daar werden de gasten ook getrakteerd op een muzikaal intermezzo van Iluna.

Wat een talent

En dat optreden viel duidelijk niet alleen bij de gasten, maar ook bij de kijkers in de smaak. Zo wordt er op sociale media massaal gereageerd op het prachtige optreden van Iluna. “Zo mooi!”, “Prachtig!”, “Wat een talent!”, “Wauw, wat een mooie stem”, “Ze zingt prachtig!” en “Ontroerend mooi”, klinkt het onder meer in de vele reacties op sociale media.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws