"Wauw, lekker ding!": Saartje Vandendriessche verbluft volgers met pikante bikinifoto Celebs
Celebs

"Wauw, lekker ding!": Saartje Vandendriessche verbluft volgers met pikante bikinifoto

"Wauw, lekker ding!": Saartje Vandendriessche verbluft volgers met pikante bikinifoto

Saartje Vandendriessche werd eind vorig jaar - net zoals tientallen andere werknemers - ontslagen bij de VRT. Maar dat ontslag lijkt de presentatrice inmiddels verteerd te hebben. Zo deelde ze zopas een stralende bikinifoto op haar Instagrampagina. Dat kiekje lokt ook heel wat reacties uit bij haar volgers.

Eind vorig jaar kreeg Saartje Vandendriessche geen goed nieuws te horen van de VRT. Zo moest ze samen met nog heel wat collega's haar boeltje pakken bij de openbare omroep. Ook Geena Lisa en Tomas De Soete kregen toen hun ontslag bij de VRT.

Maar Saartje is niet bij de pakken blijven zitten. Zo is de presentatrice momenteel vooral aan de slag als coach om mensen zowel fysiek als mentaal gezonder te maken. In juni geeft ze ook een tweedaagse energetische boostcamp. Om dat event in de kijker te zetten, deelde ze nu ook een prachtige bikinifoto van zichzelf op Instagram.

Beauty

"Wie is er klaar voor de zomer? En wie kan er na die eindeloze winter nog een energieshot gebruiken? Tijdens de 'Energy Boostcamp' nemen Nathalie Willems en ik jullie twee dagen mee op een energetische reis door de basispijlers van ons energiesysteem", aldus Saartje. Toch hebben haar volgers vooral oog voor de mooie bikinifoto. "Prachtige foto!", "Beauty", "Wauw!", "Lekker ding", "Knappe dame" en "Een lichaam dat een mens doet dromen", klinkt het onder meer in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws