"Wauw, gefeliciteerd!": Vincent Banic en Bab Buelens maken prachtig nieuws bekend Celebs
Celebs

"Wauw, gefeliciteerd!": Vincent Banic en Bab Buelens maken prachtig nieuws bekend

"Wauw, gefeliciteerd!": Vincent Banic en Bab Buelens maken prachtig nieuws bekend

Bab Buelens en Vincent Banić vormen inmiddels al ruim zes jaar een koppel, waarvan bijna twee jaar getrouwd. Op Instagram hebben de twee nu ook zeer leuk nieuws te melden.

Bab Buelens en Vincent Banić werden allebei bekend dankzij hun rol in 'Familie'. Achter de schermen werden de twee ook verliefd op elkaar. Zo vormen de Bab en Vincent inmiddels al ruim zes jaar een koppel.

In juni 2021 verrasten ze ook iedereen door in het grootste geheim in het huwelijksbootje te stappen. Binnenkort vieren ze dus hun tweede huwelijksverjaardag. Maar nu hebben de twee tortelduifjes ook al iets te vieren.

29 lentes

Zo is Bab Buelens op 23 mei 29 jaar geworden. Haar wederhelft zette haar dan ook uitgebreid in de bloemetjes op Instagram. "Fijne verjaardag schat! Ik hou zoveel van je", schrijft hij bij een prachtige reeks foto's van hun tweetjes. Heel wat volgers willen Bab dan ook een gelukkige verjaardag wensen. "Dikke proficiat!", "Wauw, gefeliciteerd!" en "Geniet ervan", klinkt het onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws