"Wauw, dikke proficiat!": Siska Schoeters en Tomas De Soete overdonderen iedereen met heuglijk nieuws Celebs
Celebs

"Wauw, dikke proficiat!": Siska Schoeters en Tomas De Soete overdonderen iedereen met heuglijk nieuws

"Wauw, dikke proficiat!": Siska Schoeters en Tomas De Soete overdonderen iedereen met heuglijk nieuws

Siska Schoeters en Tomas De Soete zetten in oktober 2021 een punt achter hun huwelijk. Maar op Instagram hebben de twee radiomakers nu plots zeer heuglijk nieuws te melden.

"Siska en ik gaan uit elkaar. Na 14 jaar. Het was een hevige liefde, we hebben hard gelachen, hard gehuild, hard geleefd en alles gegeven voor elkaar wat we konden. Er blijft alleen maar liefde en respect over. Die gaan we voor altijd samen doorgeven aan onze kinderen." Met die woorden maakten Tomas De Soete en Siska Schoeters eind oktober 2021 bekend dat ze gingen scheiden.

Inmiddels hebben ze ook allebei al een nieuwe liefde gevonden. Maar Tomas en Siska hebben samen ook twee kinderen: zoontje Lucien (12) en dochter Minnie (6). Voor die eerste brak er nu een zeer belangrijke dag aan.

Engelenkind

Zo is Lucien afgestudeerd aan de lagere school en start hij in september in het middelbaar. Siska en Tomas zakten samen af naar de proclamatie van hun zoon. "Goed gedaan mijn engelenkind. Ik kan niet wachten om je vanonder een brug te komen plukken terwijl je joints aan het roken bent. Dankjewel ‘t Hinkelpad Bornem om hem te zien en te laten groeien tot wie hij nu al is", schrijft Siska op Instagram bij enkele foto's van de proclamatie. Lucien krijgt dan ook heel wat felicitaties. "Wauw! Dikke proficiat!", "Joehoe. Bravo Lucien!" en "Knap gedaan Lucien!", klinkt het onder meer in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws