"Wat een verschil": Peter Gillis ziet er plots helemaal anders uit en toont metamorfose Celebs
Celebs

"Wat een verschil": Peter Gillis ziet er plots helemaal anders uit en toont metamorfose

"Wat een verschil": Peter Gillis ziet er plots helemaal anders uit en toont metamorfose

Enkele maanden geleden verklapte Peter Gillis al dat hij eindelijk komaf wil maken met zijn overgewicht. Het 'Massa is Kassa'-gezicht is op de goede weg, want hij is intussen al flink afgevallen. Op sociale media geeft hij nu een update over zijn gezondheid.

Sinds februari gaat Peter Gillis weer als single door het leven, want hij is niet langer samen met Nicol Kremers. Toch is dat niet de enige drastische verandering, want de bekende Nederlandse ondernemer heeft ook zijn levensstijl volledig aangepast. De laatste maanden heeft hij op zijn eten gelet én meer bewogen. Daar moet hij nu nog wat over kwijt.

Op zijn Instagrampagina verklapt hij namelijk dat die inspanningen zijn vruchten afwerpen. "Gas erop! De kilo's vliegen er nog steeds af", schrijft Peter trots. Hij showt niet alleen zijn nieuwe look, maar hij deelt ook een kiekje van de weegschaal. In totaal is de Oostappen-eigenaar al zo'n 28 kilo afgevallen. "Op naar de 100 kg, nog maar een kilo of vier te gaan", voegt hij er nog aan toe.

Onder de indruk 

Zijn volgers laten meteen heel wat lieve berichtjes achter. "Je bent zo goed bezig", "Klasse", "Super", "Een compleet andere Peter", "Ga zo door", "Netjes", "Knap hoor", "Je mag trots zijn op jezelf, je ziet er goed uit zo", "Staat je goed man", "Een gezonder, frisser en gelukkiger uiterlijk", "Sterk" en "Topper, hou vol", reageren zij onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws