"Wat een twee knappe mannen": zieke Björn Soenens deelt ontroerende foto met zijn zoon Celebs
Celebs

"Wat een twee knappe mannen": zieke Björn Soenens deelt ontroerende foto met zijn zoon

"Wat een twee knappe mannen": zieke Björn Soenens deelt ontroerende foto met zijn zoon

Bj¨orn Soenens, die momenteel vecht tegen longkanker, heeft twee kinderen uit zijn eerste huwelijk: Hannah en Gilles. Op Instagram deelde de 55-jarige VS-correspondent van de VRT nu een pakkende foto met zijn zoon.

Björn Soenens verblijft momenteel in België. De journalist wordt namelijk in ons land behandeld tegen kanker. Een maand geleden liet Soenens nog weten dat zijn longtumor inmiddels verwijderd is.

Maar zijn verblijf in België heeft ook voordelen. Zo kan hij genieten van wat extra qualitytime met zijn familie en vrienden. Afgelopen zondag trok hij samen met zijn zoon Gilles naar Oostende. Op Instagram deelde Björn nu ook een foto van hun uitstapje naar de kust.

Jullie stralen

"Vader en zoon. 'Kijk naar mij, ik ben oud, maar ik ben gelukkig'", schrijft hij bij het kiekje. Maar daar zijn zijn volgers het niet mee eens. Zij vinden dat Björn er ondanks zijn ziekte stralend uitziet. "Jullie stralen allebei! Geniet van alle mooie momenten samen", "Ik zie enkel twee knappe mannen met een grote liefde en dankbaarheid voor elkaar en het leven!", "Je bent niet oud Björn. Jullie stralen!", "Je ziet er geweldig uit, alle respect!" en "Wat een twee knappe mannen en een ontroerende foto", klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws