"Wat een schatje": Eddy Planckaert doet alle harten smelten met magnifieke foto's van kleindochter Elara Celebs
Celebs

"Wat een schatje": Eddy Planckaert doet alle harten smelten met magnifieke foto's van kleindochter Elara

"Wat een schatje": Eddy Planckaert doet alle harten smelten met magnifieke foto's van kleindochter Elara

Eddy Planckaert is een rasechte familieman. Op Instagram deelde de pater familias van de Planckaerts nu enkele prachten beelden van zijn kleindochter Elara.

Afgelopen zondag konden we genieten van de laatste aflevering van het vierde seizoen van 'Château Planckaert'. Maar gelukkig hoeven de fans hen niet lang te missen. Zo bevestigde VRT 1 zopas dat er binnenkort ook een vijfde seizoen aankomt van 'Château Planckaert'.

Daarnaast kan je hun avonturen natuurlijk ook volgen via hun sociale media. Ook Eddy Planckaert deelt regelmatig kiekjes vanuit hun kasteel in Frankrijk op Instagram. Nu vertedert hij iedereen met enkele wondermooie beelden van Elara, de jongste dochter van Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman.

Lief meisje

"Dag doorgebracht men mijne schat", schrijft hij bij de schattige kiekjes. Zijn volgers zijn ook helemaal ontroerd door de lieve Elare. "Wat een schatje!", "Prachtig!", "Wat een tof kind!", "Ze is de max!" en "Wat een lief, schattig meisje", klinkt het onder meer in de reacties onder de Instagrampost.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws