"Wat een prachtig gezinnetje": Kevin De Bruyne en Michèle Lacroix delen wondermooie beelden van hun gezin Celebs
Celebs

"Wat een prachtig gezinnetje": Kevin De Bruyne en Michèle Lacroix delen wondermooie beelden van hun gezin

"Wat een prachtig gezinnetje": Kevin De Bruyne en Michèle Lacroix delen wondermooie beelden van hun gezin

Rode Duivel Kevin De Bruyne (31) heeft afgelopen weekend met zijn voetbalploeg Manchester City voor de vijfde keer in zes jaar tijd de Premier League gewonnen. Op Instagram deelde zijn vrouw Michèle Lacroix (29) nu ook enkele beelden van het feestgedruis. Ook hun kinderen waren aanwezig.

Kevin De Bruyne heeft met zijn ploeg Manchester City afgelopen weekend opnieuw de Engelse titel gepakt. Ook zijn gezin zag hoe hij voor de vijfde keer in zes jaar tijd de landstitel won. Zo kwamen zijn vrouw Michèle Lacroix en hun kinderen Mason Milian (7), Rome (4) en Suri (2) meevieren op het veld.

Michèle deelde daar nu ook enkele beelden van op Instagram. Zo zien we hen onder meer samen poseren naast de kampioensbeker. "Nummer 5", schreef Michèle toepasselijk bij de reeks prachtige foto's.

De mooiste familie

Heel wat fans zijn erg ontroerd door de mooie beelden. Zo vinden ze allemaal dat ze een prachtig gezinnetje vormen. "Cute!", schrijft Sarah Puttemans, de vriendin van Viktor Verhulst onder de kiekjes. "Wow!", "Prachtige foto's", "De mooiste familie", "Ik hou zo van deze familie" en "Wat een prachtige gezinnetje", klinkt het ook nog in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws