"Wat een prachtig gezinnetje": 'Familie'-acteur Yanni Bourguignon verovert alle harten met beelden van dochtertje Celebs
Celebs

"Wat een prachtig gezinnetje": 'Familie'-acteur Yanni Bourguignon verovert alle harten met beelden van dochtertje

"Wat een prachtig gezinnetje": 'Familie'-acteur Yanni Bourguignon verovert alle harten met beelden van dochtertje

Yanni Bourguignon, die al jaren de rol van Cédric Moelaert vertolkt in 'Familie', is eind vorig jaar voor het eerst papa geworden. Op Instagram deelde de 25-jarige acteur nu enkele wondermooie beelden van zijn oogappel.

'Familie'-acteur Yanni Bourguignon en zijn verloofde Kelly mochten op 7 december 2022 hun eerste kindje verwelkomen. Zo werden ze de trotse ouders van een dochtertje. Zij kreeg de naam Lyo. Inmiddels is hun kleine spruit al ruim 5 maanden oud.

Op Instagram deelde de 'Familie'-acteur nu een reeks prachtige kiekjes van zijn kersverse gezin. Dat deed hij naar aanleiding van Moederdag op 14 mei. "Merci om de 'plaats hier eender welk lovend adjectief, ze kloppen allemaal' mama voor onze dochter te zijn die ik me kon wensen", schrijft hij bij de liefdevolle foto's.

Prachtig gezin

"Ik zie jou graag. Ik zie jullie graag. Merci om mijn leven zo mooi te maken", vervolgt hij nog. Meteen kreeg Yanni heel wat reacties op de foto's. “Wat een mooie baby en een prachtig gezinnetje”, “Geniet van jullie mooie baby’tje”, “Wat een dotje”, “Zo lief!” en “Zo mooi alle drie!”, klinkt het onder meer. ‘Familie’-collega Aaron Blommaert liet dan weer een veelbetekenend hartje achter bij het bericht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws