"Wat een nacht!": Elisabet uit 'De Mol' deelt exclusieve beelden van huwelijk van Thibaut Courtois Celebs
Celebs

"Wat een nacht!": Elisabet uit 'De Mol' deelt exclusieve beelden van huwelijk van Thibaut Courtois

"Wat een nacht!": Elisabet uit 'De Mol' deelt exclusieve beelden van huwelijk van Thibaut Courtois

Rode Duivel Thibaut Courtois is afgelopen maandag in het huwelijksbootje gestapt met het Israëlische model Mishel Gerzig. Ook Elisabet Haesevoets, die in 2019 ontmaskerd werd als de saboteur in 'De Mol', was van de partij. Zij deelde nu ook enkele beelden van het feestgedruis op Instagram.

Op maandag 26 juni gaven Thibaut Courtois en Mishel Gerzig elkaar het jawoord in Cannes. Daarna volgde nog een groot feest met de genodigden. De Nederlandse dj Martin Garrix verzorgde de bijpassende beats.

Hoewel de genodigden een zwijgplicht kregen opgelegd - zo mochten ze niets communiceren over het feest - zien we op Instagram toch heel wat beelden passeren van het huwelijk. Zo was ook 'De Mol 2019' Elisabet Haesevoets aanwezig. Op haar Instagramverhaal laat ze haar volgers nu meegenieten van het feest.

Poseren met Martin Garrix

"Wat een nacht, wat een koppel, wat een huwelijk!", schrijft Elisabeth op Instagram bij een video waarop we Thibaut Courtois en Mishel Gerzig zien staan op het podium bij Martin Garrix. Daarnaast deelde ze nog enkele kiekjes waarop ze samen poseert met haar man én met Martin Garrix.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws