"Wat een mooie naam!": Annemie Struyf verwelkomt derde kleinkind en deelt prachtig kiekje Celebs
Celebs

"Wat een mooie naam!": Annemie Struyf verwelkomt derde kleinkind en deelt prachtig kiekje

"Wat een mooie naam!": Annemie Struyf verwelkomt derde kleinkind en deelt prachtig kiekje

Annemie Struyf heeft zeer leuk babynieuws te melden. De presentatrice van 'Het hoge noorden' is namelijk zopas voor de derde keer oma geworden. Op Instagram deelde ze nu ook een prachtig kiekje met haar kersvers kleinkindje.

Annemie Struyf vertrok een week geleden nog op expeditie naar de Noorse eilandengroep Spitsbergen. Maar eenmaal geland in België stond haar een bijzondere verrassing te wachten. Haar dochter Josefien is namelijk bevallen van haar tweede kindje. Voor Annemie is het haar derde kleinkind.

Dat heuglijke nieuws maakte de VRT-presentatrice zopas zelf bekend op Instagram. "Mona is geboren. De mooiste, de liefste, de knapste. Mijn derde kleinkindje", schrijft Annemie op Instagram bij een kiekje met van haar kersverse kleindochter. "Recht van de luchthaven naar dochter Josefientje om ze allemaal te pletter te knuffelen", vervolgt de presentatrice.

Gelukwensen

Meteen werd Annemie overstelpt met felicitaties. "Welkom Mona! Proficiat aan heel de familie!", "Proficiat met je kleindochter!" en "Van harte gefeliciteerd Annemie!", luidt het onder meer in de comments. Daarnaast zijn haar volgers grote fan van de naam. "Wat een mooie naam!", lezen we meermaals in de reacties.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws