"Wat een mooie benen!": Elke Clijsters laat heel wat bloot zien op Instagram Celebs
Celebs

"Wat een mooie benen!": Elke Clijsters laat heel wat bloot zien op Instagram

"Wat een mooie benen!": Elke Clijsters laat heel wat bloot zien op Instagram

Elke Clijsters is momenteel op vakantie op het Spaanse eiland Ibiza. Op Instagram trakteert ze haar volgers nu ook op enkele uitdagende vakantiekiekjes.

Elke Clijsters zit sinds een paar maanden opnieuw op een roze wolk. Zo vormt de zus van Kim Clijsters al een tijdje een koppel met darter Mike De Decker. Hij was afgelopen weekend nog te bewonderen op VTM 2.

Zo nam hij deel aan de World Matchplay Darts. Maar zijn deelname was niet van lange duur. Zo vloog De Decker er al na een ronde uit. Helaas kon hij ook niet op de steun van zijn vriendin Elke Clijsters. Zij vertoeft namelijk momenteel op vakantie.

Ibiza

Zo reisde Elke samen met een vriendin af naar het Spaanse eiland Ibiza. Op Instagram deelde ze nu ook enkele beelden van haar vakantie. Daarop laat de padelster ook heel wat bloot zien. Haar volgers horen we alvast niet klagen. "Wat een mooie, lange benen!", "Mooi, geniet ervan!", "Lekker" en "Zalig", klinkt het onder meer in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws