"Wat een mooi ventje!": Joke Van de Velde doet alle harten smelten met prachtige beelden van zoontje Celebs
Celebs

"Wat een mooi ventje!": Joke Van de Velde doet alle harten smelten met prachtige beelden van zoontje

"Wat een mooi ventje!": Joke Van de Velde doet alle harten smelten met prachtige beelden van zoontje

Joke Van de Velde koos er ruim twee jaar geleden voor om bewust alleenstaande mama te worden. Zo is de trotse mama van een zoontje. Op Instagram deelde ze nu ook enkele wondermooie beelden van haar oogappel.

Ex-Miss België Joke Van de Velde werd twee jaar geleden voor het eerst mama. Ze beviel ze op 28 februari 2021 van een zoontje, Luca. Hij is inmiddels al ruim twee jaar oud. Wie de papa van Luca is, houdt Joke liever geheim.

Zo is de papa van Luca momenteel niet betrokken bij de opvoeding. "Ik heb er bewust voor gekozen om daarvoor alleen in te staan", vertelde Joke onlangs nog in TV Familie. "Wie de papa is, hou ik voor ­mezelf", klonk het toen ook nog. En blijkbaar geniet Joke ook enorm van het moederschap.

Mooiste wat er is

Zo trok ze zopas samen met haar zoontje naar de opendeurdag van de brandweer. "Moederschap is het mooiste wat er is!", schreef ze op Instagram bij enkele prachtige kiekjes van Luca. Ook haar volgers zijn erg ontroerd door de mooie beelden. "Te schattig!", schrijft Elke Clijsters. "Prachtig!", "Hoe koddig is dit!", "Mooie foto’s!", "Wat een guitig mannetje!", "Zo cute!", "Hoe schattig!" en "Wat een mooi ventje!", klinkt het ook nog in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws