"Wat een mooi kindje": Cameron Vandenbroucke ontroert iedereen met prachtig vakantiekiekje van zoontje Celebs
Celebs

"Wat een mooi kindje": Cameron Vandenbroucke ontroert iedereen met prachtig vakantiekiekje van zoontje

"Wat een mooi kindje": Cameron Vandenbroucke ontroert iedereen met prachtig vakantiekiekje van zoontje

Cameron Vandenbroucke (24) en haar partner, wielrenner Tim Merlier (30), zijn enkele maanden geleden de trotse ouders geworden van een zoontje. Nu is Cameron voor de eerste keer op vakantie met haar kleine spruit. Op Instagram deelde ze daar ook enkele beelden van.

Cameron Vandenbroucke, de dochter van wijlen Frank Vandenbroucke, en Tim Merlier zijn enkele maanden geleden voor het eerst mama en papa geworden. Zo mocht het koppel op 1 februari een zoontje verwelkomen, Jules. Hij is inmiddels al ruim drie maanden oud.

Op Instagram laat Cameron nu weten dat ze samen met haar zoontje op vakantie is. Zo trok ze samen met Jules naar het zonnige Spanje. "De eerste keer met hem in Spanje", schrijft ze op Instagram bij een prachtige foto waarop ze haar oogappel liefdevol vasthoudt.

Heel mooi plaatje

Haar volgers zijn alvast erg ontroerd door het wondermooie kiekje. “Heel mooi plaatje”, “Magnifiek!”, “Een heel mooie mama en een prachtige baby!”, “Cute!”, “Prachtig!”, “Wat een mooi kindje” en “Geniet ervan!”, klink het onder meer in de reacties onder het Instagrambericht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws