"Wat een griet": Jamie-Lee Six laat zich van haar meest sexy kant zien in bikini Celebs
Celebs

"Wat een griet": Jamie-Lee Six laat zich van haar meest sexy kant zien in bikini

"Wat een griet": Jamie-Lee Six laat zich van haar meest sexy kant zien in bikini

Jamie-Lee Six bracht zopas een bezoekje aan het zonovergoten Saint-Tropez. De influencer werd uitgenodigd door het merk Etam om er naar de nieuwe collectie te komen kijken, maar daarnaast had ze ook nog even tijd om te genieten van het warme weer.

De jongere generaties zullen Jamie-Lee Six beter kennen als Amber uit de jeugdserie 'D5R' of als insider bij het jongerenplatform TAGMAG. Ouderen zullen haar dan misschien al gezien hebben in tv-programma's zoals 'BV Darts' en 'De Verraders'. Daarnaast doet de brunette het ook erg goed op sociale media. Zo heeft ze zelfs meer dan 270.000 volgers op Instagram.

Jamie-Lee heeft een groot bereik en daardoor klust ze ook geregeld bij als influencer. Etam nam haar mee op een korte trip naar Saint-Tropez, waar het merk een nieuwe collectie voorstelde. Ze mocht meteen een van de nieuwe bikini's uitproberen en die showt ze nu op Instagram. "Kleine outfitvideo van onze tweedaagse", schrijft ze erbij.

Geweldig

De fans van Jamie-Lee vinden alvast dat ze er fantastisch uitziet in bikini en ze overladen haar dan ook met complimentjes. "Ma amai”, “Wow”, “Knappe dame”, “Wat een griet", "Zo’n leuk filmpje om te zien, Jamie-Lee”, “Ja hallo”, “Mooi”, “Beauty” en "Gewoonweg wauw”, klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws