"Wat een figuur!": Astrid Coppens maakt veel indruk met uitdagende badpakfoto Celebs
Celebs

"Wat een figuur!": Astrid Coppens maakt veel indruk met uitdagende badpakfoto

"Wat een figuur!": Astrid Coppens maakt veel indruk met uitdagende badpakfoto

Astrid Coppens is helemaal klaar voor de zomer. Zo trakteerde ze haar volgers zopas op een prachtige badpakfoto. Dat deed ze om haar nieuwe badmodecollectie te promoten.

Astrid Coppens is niet alleen de trotse mama van twee dochtertjes, ze is ook een rasechte fashionista. Zo heeft Astrid al enkele jaren haar eigen kledinglijn 'Astrid Black Label'. Dat modelabel wordt uitsluitend verkocht bij kledingketen ZEB.

Op Instagram heeft Astrid nu ook een prachtige foto gedeeld waarop ze poseert met een van de badpakken uit haar badmodecollectie. "Klaar voor de zomer met de nieuwe badkledingcollectie van 'Astrid Black Label'. Nu online en in de winkel. De badpakken hebben een ultra flatterende pasvorm en geweldige ondersteuning", staat er te lezen in het onderschrift.

¨Positieve reacties

Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk van de sexy badpakfoto. Zo is er volgens veel fans amper iets te zien van Astrids twee recente zwangerschappen. "Zeer mooi!", "Wauw!" en "Wat een mooi figuur! En dat na twee kinderen te hebben gebaard! Chapeau!", klinkt het onder meer in de reacties onder de foto.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws