"Wat een babe!": Annelien Coorevits overladen met reacties nadat ze heel wat bloot laat zien op Instagram Celebs
Celebs

"Wat een babe!": Annelien Coorevits overladen met reacties nadat ze heel wat bloot laat zien op Instagram

"Wat een babe!": Annelien Coorevits overladen met reacties nadat ze heel wat bloot laat zien op Instagram

Annelien Coorevits werd in 2007 gekroond tot Miss België. Op Instagram bewijst de 36-jarige blondine nu dat ze nog altijd een van de mooiste meisjes van ons land is.

Annelien Coorevits ging in 2019 uit elkaar met haar man Olivier Deschacht. De twee vormden maar liefst dertien jaar een koppel en hebben ook twee kinderen samen: Elena en Luís. Maar de voormalige Miss België is niet bij de pakken blijven zitten na haar scheiding.

In 2020 stampte ze namelijk haar eigen fashionlabel uit de grond: 'AC by Annelien'. Zo heeft ze haar eigen kledingwebshop en wordt haar kledinglijn ook al in tientallen winkels verkocht. Op haar Instagrampagina maakt Annelien regelmatig reclame voor haar kledinglijn. Daarvoor poseert ze ook vaak zelf.

Topvrouw

Zo postte ze zopas enkele zomerse outfits op haar Instagrampagina. Daarbij laat de blondine ook heel wat bloot zien. Haar volgers horen we alvast niet klagen. “Wauw!”, “Doe ons nog maar wat harder zweten, zeer mooi!”, “Topvrouw!”, “Wat een babe!”, “Wow!” en “Prachtige vrouw”, klinkt het onder meer in de vele reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws