VTM-journaliste Hannelore Simoens haalt uit: "Waarom toch?" Celebs
Celebs

VTM-journaliste Hannelore Simoens haalt uit: "Waarom toch?"

VTM-journaliste Hannelore Simoens haalt uit: "Waarom toch?"

Hannelore Simoens neemt deel aan het nieuwe VTM-programma 'Special Forces'. Een verrassende wending voor de politiek journaliste van VTM.

Hannelore durft zich al eens te tonen in amusementsprogramma's. Zo nam ze ook al deel aan BV Darts. Zelf heeft ze daar geen problemen mee. Op de vraag van HLN of ze vreest minder serieus te worden genomen in haar job door deel te nemen aan dat soort programma's, antwoordt ze toch geïrriteerd.

“Waarom? Ik word altijd een beetje kregelig van die vraag. Dat ik meedoe aan tv-programma’s (vorig jaar ‘De Verraders’, red.) doet toch niets af aan mijn job? Het één sluit het ander totaal niet uit. Ik ben niet iemand die snel ‘neen’ zal zeggen tegen iets, ook al past het niet in het plaatje van de serieuze politiek journalist", vertelt Hannelore.

Hokjesdenken

"De tijd van ‘hokjesdenken' is echt wel voorbij. Het getuigt van eerlijkheid naar de kijker toe dat ik mezelf ook op een andere manier toon. Dat is een verrijking, ook voor mezelf. Meedoen aan zulke programma’s maakt me net beter in mijn job en allesbehalve andersom", klinkt het.

4 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws