VRT-nieuwsanker Goedele Wachters erg aangedaan door wat ze te horen krijgt: "Voor kankeronderzoek" Celebs
Celebs

VRT-nieuwsanker Goedele Wachters erg aangedaan door wat ze te horen krijgt: "Voor kankeronderzoek"

VRT-nieuwsanker Goedele Wachters erg aangedaan door wat ze te horen krijgt: "Voor kankeronderzoek"

Tijdens het Hemelvaartweekend werd de 1.000 kilometer voor 'Kom op tegen Kanker' gereden. Ook VRT-nieuwsanker Goedele Wachters was van de partij. Zij is nu enorm aangedaan door het bedrag dat in totaal werd binnengehaald door de actie.

Op de Grote Markt in Mechelen kwamen zondagavond 21 mei de laatste fietsers van de 1.000 kilometer voor 'Kom op tegen Kanker' aan. Die werd dit jaar al voor de twaalfde keer georganiseerd. Aan het einde van de dag werd ook het ingezamelde eindbedrag bekendgemaakt.

Die eer was weggelegd voor de campagneleider van 'Kom op tegen Kanker', Frank Deboosere. Hij onthulde dat er dit jaar maar liefst 5.912.516 euro is ingezameld voor kankeronderzoek. En daar was ook Goedele Wachters, die sinds 2016 meter is van de actie en elk jaar opnieuw meefietst, ontzettend blij mee.

6 miljoen

Dat laat ze weten via haar Instagramverhaal. "Bijna 6 miljoen euro voor kankeronderzoek. Je voor minder enthousiast worden. Proficiat en bedankt aan iedereen die bijdroeg!", schrijft ze bij een foto waarop ze poseert op de fiets.

Instagram Stories @goedelewachters
Instagram Stories @goedelewachters
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws