VRT-nieuwsanker Goedele Wachters deelt hartverscheurend nieuws over dierbare Celebs
Celebs

VRT-nieuwsanker Goedele Wachters deelt hartverscheurend nieuws over dierbare

VRT-nieuwsanker Goedele Wachters deelt hartverscheurend nieuws over dierbare

Moederdag is voor Goedele Wachters al jaren een erg moeilijke dag. Het 47-jarige VRT-nieuwsanker moest immers al op vroege leeftijd afscheid nemen van haar moeder. Op Instagram deelde Goedele nu ook een aangrijpend bericht ter ere van haar overleden moeder.

Goedele Wachters moest al erg vroeg een zwaar verlies verwerken. Zo verloor het VRT-nieuwsanker twintig jaar geleden haar mama. Goedele was toen amper 27 jaar oud. "Na haar dood was het lang veel te pijnlijk om aan haar te denken. Ik durfde zelfs de goeie herinneringen niet boven te halen. Alles was pijn, pijn, pijn. Ik kon het niet verwerken", vertelde Goedele enkele jaren geleden in Het Nieuwsblad.

Haar moeder werd plots erg ziek en kampte met een darminfarct, maar hHelaas kwamen ze pas erg laat achter die diagnose. "In het eerste ziekenhuis dachten ze dat ze iets verkeerds had gegeten op reis. Een foute diagnose", aldus Goedele. Nadat ze uiteindelijk de juiste diagnose konden stellen, werd haar mama haar geopereerd. "Maar het was te laat."

Dankbaar

Op haar Instagramverhaal deelde Goedele een emotioneel bericht ter ere van haar overleden mama. Dat deed ze naar aanleiding van Moederdag. "Al heel veel Moederdagen diep in mijn hart. Maar da’s is een warm plekje met grote dankbaarheid en mooie herinneringen", schrijft ze bij een prachtige vakantiefoto van haar overleden mama.

Bron: Instagram Stories @goedelewachters
Bron: Instagram Stories @goedelewachters
17 claps
11 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws