Vrouwen onder vuur na heisa rond Bart De Pauw: "Hebben ze hem uitgedaagd?" Celebs
Celebs

Vrouwen onder vuur na heisa rond Bart De Pauw: "Hebben ze hem uitgedaagd?"

Vrouwen onder vuur na heisa rond Bart De Pauw: "Hebben ze hem uitgedaagd?"

Hij is al een tijdje uit de schijnwerpers, maar Bart De Pauw krijgt nog steeds steun. Onder meer via enkele Facebookgroepen. Rik Ottevaere van de Facebookgroep Steun Bart De Pauw ziet het echter somber in voor het voormalige tv-gezicht.

"Nu en dan maak ik een post om mensen eraan te herinneren wat voor uitmuntend tv-maker Bart was", vertelt Rik in TV-Familie. "Die berichten worden steeds massaal gedeeld. Ik ben dus bijlange na niet de enige die vindt dat Bart De Pauw op een schandelijke manier behandeld is geweest. Hij werd publiekelijk, als zijnde een monster, aan de schandpaal genageld. Ze hebben hem gebroken, ze hebben hem onrecht aangedaan."

"Oké, hij heeft fouten gemaakt", gaat Ottevaere verder. "Maar hij heeft niemand verkracht of zo, hé. Laat ons dus redelijk blijven. Ook kan je je afvragen in hoeverre de dames in kwestie hem hebben uitgedaagd. Maar Bart is nu veroordeeld voor z'n daden. En hij werkt aan zichzelf. Dus hem een nieuwe kans gunnen lijkt mij een evidentie. Helaas denkt niet iedereen daar zo over."

Nieuwe kans

Ottevaere geeft de hoop echter niet op. "Hoe dan ook, Bart moet blijven geloven in ons, zijn achterban. Wij hopen dat onze steun iets wakker maakt bij programmamakers. Dat ze hem nieuwe kansen geven. Dus mensen: laat Bart niet vallen! Dat zou hij zelf ook niet doen als het over iemand anders ging."

23 claps
20 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws