Vrouw van Rob de Nijs deelt schitterend nieuws over 80-jarige zanger: "Voor het eerst in 100 dagen" Celebs
Celebs

Vrouw van Rob de Nijs deelt schitterend nieuws over 80-jarige zanger: "Voor het eerst in 100 dagen"

Vrouw van Rob de Nijs deelt schitterend nieuws over 80-jarige zanger: "Voor het eerst in 100 dagen"

Rob de Nijs, die lijdt aan de ziekte van Alzheimer, werd eind april met spoed overgebracht naar het ziekenhuis nadat hij thuis onwel werd. Drie maanden later heeft zijn vrouw Henriëtte, kortweg Jet, fantastisch nieuws te melden over de 80-jarige zanger.

Rob de Nijs werd drie maanden geleden opgenomen in het ziekenhuis nadat hij met ademhalingsproblemen kampte. Zijn vrouw Jet paste zelf nog mond-op-mondbeademing toe. "Rob ademende niet meer en ik voelde geen hartslag meer", vertelde Henriëtte onlangs nog op de Nederlandse televisie. "Dat was horror", aldus de vrouw van Rob de Nijs.

Kort daarna kreeg ze te horen dat Rob kampte met "forse longembolieën". Maar inmiddels gaat het opnieuw beter met de zanger. Zo heeft Jet fantastisch nieuws te melden op Instagram.

Terug thuis

Rob de Nijs heeft het revalidatiecentrum namelijk zopas mogen verlaten. "Na bijna 100 dagen ziekenhuis/revalidatiecentrum is Rob thuis!", klinkt het enthousiast. "We zijn weer compleet", aldus Jet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws