Vormen Metejoor en Julia van K3 dan toch een koppel? "Gezoend tijdens 'Liefde voor Muziek'" Celebs
Celebs

Vormen Metejoor en Julia van K3 dan toch een koppel? "Gezoend tijdens 'Liefde voor Muziek'"

Vormen Metejoor en Julia van K3 dan toch een koppel? "Gezoend tijdens 'Liefde voor Muziek'"

Vorige zomer dropte de Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer een bommetje in de showbizzwereld. Zij beweerde namelijk dat Metejoor en Julia Boschman van K3 een affaire hadden tijdens 'The Voice Kids'. Nu heeft de roddeltante opnieuw opvallend nieuws te melden over de twee.

Vorig jaar raakten Metejoor en Julia Boschman van K3 in een mediastorm verzeild. De twee werden door verschillende juicekanalen beschuldigd van overspel ten tijde van 'The Voice Kids'. Metejoor en Julia zaten toen allebei nog in een relatie.

Nadat er al geruchten de ronde deden over een breuk, maakte Metejoor begin april via zijn sociale media bekend dat hij uit elkaar was met zijn vriendin Britt. Over de reden van de breuk wilde hij toen niets kwijt. Maar Yvonne Coldeweijer heeft nu wel opvallend nieuws te melden over de zanger en Julia van K3.

Liefde voor Muziek

Volgens haar zou Julia namelijk rondvertellen dat ze opnieuw met Metejoor gekust heeft. "Julia heeft weer lopen rondbazuinen in haar omgeving dat ze tijdens ‘Liefde voor Muziek’ met Metejoor heeft gezoend", schrijft Coldeweijer. "Hij heeft haar ook verteld dat hun affaire aan de basis lag van zijn breuk met zijn ex Britt", aldus de roddeltante. Metejoor en Julia reageerden nog niet op de geruchten.

Bron: Instagram Stories @lifeofyvonne
Bron: Instagram Stories @lifeofyvonne

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws