Vooruit-voorzitter Conner Rousseau verscheurd van verdriet na plots overlijden: "Voor altijd bij ons" Celebs
Celebs

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau verscheurd van verdriet na plots overlijden: "Voor altijd bij ons"

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau verscheurd van verdriet na plots overlijden: "Voor altijd bij ons"

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau laat via Instagram weten dat hij in diepe rouw is. Het is vandaag namelijk exact een jaar geleden dat hij afscheid moest nemen van een van zijn boezemvrienden.

Vorig jaar in mei verloor Conner Rousseau een van zijn beste vrienden, Wouter Thyssen. Wouter was een van de organisatoren en medeoprichters van het festival Walhalla in Sint-Niklaas. Ook Conner Rousseau zit mee in de organisatie van het festival.

Helaas stief Wouter vorig jaar compleet onverwacht op 31-jarige leeftijd op vakantie in Portugal. "Ik ben een van mijn beste vrienden verloren", liet Conner Rousseau toen weten via zijn sociale media. Niet veel later liet de politicus ook een tattoo zetten met de letter 'W' als eerbetoon aan zijn overleden vriend.

Voor altijd bij ons

Op Instagram staat Conner Rousseau nu stil bij de dood van zijn goede vriend. Zo deelde hij een prachtige zwart-wit-foto van Wouter op zijn Instagramverhaal. "Voor altijd bij ons", staat er bij de foto te lezen.

Instagram Stories @kingconnah
Instagram Stories @kingconnah
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws