Verwachten Regi en Kristel binnenkort een kindje? Dj heeft groot nieuws over gezinsuitbreiding Celebs
Celebs

Verwachten Regi en Kristel binnenkort een kindje? Dj heeft groot nieuws over gezinsuitbreiding

Verwachten Regi en Kristel binnenkort een kindje? Dj heeft groot nieuws over gezinsuitbreiding

Regi Penxten maakte eerder dit jaar bekend dat hij opnieuw van ’t straat is. Hij vond de liefde bij Kristel en het koppel is dolgelukkig. Zo zullen ze volgend jaar al in het huwelijksbootje stappen, maar willen ze ook een kindje? Daar verklapt de dj zelf meer over.

Op 14 februari onthulde Regi dat hij een nieuwe vriendin heeft en hij stelde haar meteen voor in een nieuw interview. Nog geen twee maanden later had hij alweer heuglijk nieuws te melden. Zo heeft hij haar ten huwelijk gevraagd toen ze samen in Zuid-Afrika waren. "Waarom wachten op de goede dingen?", schreef hij toen op Instagram. In een nieuw interview verklapt hij nu nog wat meer over dat aanzoek én hun toekomstplannen.

"Tuurlijk wist ik dat ze 'ja' zou zeggen", klinkt het overtuigd. "Jij hebt mijn ring niet gezien, hé. Ik zeg u. Geen enkele vrouw ter wereld zou 'nee' gezegd hebben toen ik die ring bovenhaalde", zegt Regi al lachend. Door zijn drukke agenda zullen ze dit jaar elkaar niet meer het ja-woord kunnen geven, maar lang zal het niet meer duren. "Ik ga geen twee jaar meer wachten", verduidelijkt hij. "Waarom zouden we ook? Het mag vooruit gaan. Ik leef op een roze wolk en wil het nu. Je moet nooit wachten met leuke momenten", bedenkt hij zich.

Derde kindje?

Regi kreeg al twee kinderen met Elke Vanelderen, maar zou hij ook nog een kindje met zijn nieuwe vriendin willen? "Ik heb altijd gezegd dat ik geen kinderen meer wilde, maar nu zeg ik niet langer 100% 'nee'", geeft hij eerlijk toe. Wel zou hij er dan niet meer te lang mee willen wachten. "Dus mocht er nog een kindje komen, dan zeker na ons huwelijk", verklapt hij. "En al zeker geen zwangerschap ervoor. We zijn verliefd en willen trouwen in volle verliefdheid", besluit de dj.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws