Vertrekt Klaasje Meijer definitief naar Amerika? Ex-K3'tje komt met verrassend antwoord Celebs
Celebs

Vertrekt Klaasje Meijer definitief naar Amerika? Ex-K3'tje komt met verrassend antwoord

Vertrekt Klaasje Meijer definitief naar Amerika? Ex-K3'tje komt met verrassend antwoord

Klaasje Meijer vertoefde de voorbije maand in Hollywood, maar gisteren dook ze plots op in Brussel. Daar woonde ze de première van een nieuwe Marvel-superheldenfilm bij én ze verklapte direct meer over haar tijd in de Verenigde Staten.

Gisteren vond in de Kinepolis van Brussel de Belgische première plaats van de nieuwe Marvel-film ‘Guardians of the Galaxy Volume 3’. Heel wat bekende gezichten passeerden de revue en ook Klaasje Meijer tekende present. Best opvallend, want zij is nog maar net terug van Amerika. De Nederlandse verbleef zo’n maand in Los Angeles.

Eerder volgde ze al een acteeropleiding in Londen, maar zopas trok ze dus naar de Verenigde Staten. In Hollywood volgde ze dan weer acteerlessen aan een prestigieuze school. “Dit doe ik puur voor mijn zelfontwikkeling. Ik ben dankbaar dat ik die mogelijkheid heb en ik besef dat ik zo’n kans nu moet grijpen”, vertelde het ex-K3’tje eerder al.

Nagenieten

Op de première laat Klaasje weten dat haar maand in Hollywood een geweldige ervaring was. “Het was heel leerrijk en ik heb ontzettend veel interessante mensen ontmoet”, klinkt het enthousiast in een gesprek met Het Laatste Nieuws. Toch mikt ze niet op een internationale carrière. “Het is nu niet meteen het plan om naar Amerika te verhuizen en daar in films mee te spelen”, verduidelijkt ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws