Verrassing! André Hazes overladen met reacties nadat hij geweldig nieuws onthult Celebs
Celebs

Verrassing! André Hazes overladen met reacties nadat hij geweldig nieuws onthult

Verrassing! André Hazes overladen met reacties nadat hij geweldig nieuws onthult

André Hazes is terug van weggeweest. Eerder dit jaar maakte hij zijn langverwachte comeback als zanger en niet veel later liet hij zijn eerste nieuwe single op de wereld los. Nu blaast de Nederlander al zijn fans opnieuw omver met een leuke aankondiging.

André Hazes stond een hele tijd niet op het podium doordat hij kampte met een burn-out en een alcohol- en drugsverslaving. In alle stilte werkte hij aan zichzelf en over zijn herstel praatte hij openhartig in zijn Videoland-documentaire. Zo'n twee maanden geleden stond hij voor het eerst terug op de planken tijdens 'Holland Zingt Hazes' en recent bracht hij ook een nieuw nummer uit: 'Deel van mij'.

Nu verrast hij zijn fans alweer met groot nieuws. "9 juni single twee", schrijft hij op zijn Instagrampagina. André verklapt ook meteen de titel van het nummer: 'Als je wil dat ik je man ben'. Daarnaast laat hij weten da hij nog meer nieuwe songs wil laten horen. "Ik zit er aan te denken elke maand een lied van het album uit te brengen", klinkt het. Toch moet hij dat wel nog even bespreken met zijn platenlabel. "Maar als jullie allemaal 'ja' zeggen, kunnen we er niet omheen", knipoogt de zanger.

Enthousiast

Zijn fans vinden dat alvast een geweldig idee. "Ja graag", "Yes", "Heel graag", "Ja, we hebben je veel te lang moeten missen", "Kijk al uit naar de CD", "Ja, kom maar door", "Ik kan niet wachten", "Heerlijk weer hoor jouw muziek horen", "Top, zeker doen", "Kijk er al naar uit", "Ik zeg doen", "Zeker weten", "Tuurlijk willen wij dat" en "Kom maar op met je nieuwe nummers, ben razend nieuwsgierig", reageren zij onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws