Verhuist Karen Damen binnenkort naar het buitenland? Ex-K3'tje onthult verrassend antwoord Celebs
Celebs

Verhuist Karen Damen binnenkort naar het buitenland? Ex-K3'tje onthult verrassend antwoord

Verhuist Karen Damen binnenkort naar het buitenland? Ex-K3'tje onthult verrassend antwoord

Karen Damen heeft nog heel wat leuke plannen in het vooruitzicht. Zo is ze volop bezig met haar onewomanshow en ze zal volgend jaar ook in een nieuwe tv-reeks schitteren. Maar zal ze daarna voorgoed naar het buitenland trekken zoals haar ex-collega Kathleen Aerts? In een nieuw interview vertelt ze daar zelf meer over.

Karen Damen schittert al een tijdje als Vanessa in de VTM-soap 'Familie', maar zopas kwam er nog leuk nieuws naar buiten. Zo zal ze ook meespelen in de nieuwe telenovelle van Camille Dhont, die in 2024 op tv zal komen. Eveneens is het ex-K3'tje ook haar onewomanshow aan het voorbereiden die later dit jaar in première gaat. Een drukke agenda dus voor de aankomende maanden, maar zou ze daarna graag naar het buitenland verhuizen?

Haar K3-collega Kathleen Aerts trok verschillende jaren geleden al naar Zuid-Afrika, waar ze nu een reisbureau en gastenverblijf uitbaat. Voorlopig zit verhuizen er nog niet in voor Karen, maar overwinteren op Ibiza ziet ze wel zitten. "Het bleef dit voorjaar lang koud en het was nat", vertelt ze in een gesprek met Gazet van Antwerpen. "Ik snap steeds meer oudere mensen die overwinteren in het zuiden", zegt ze.

Beu

Toch zou Karen later wel graag emigreren. "Vanaf het moment dat Sky niet meer schoolplichtig is, en hij oud genoeg is om zelf te beslissen hoe hij zijn leven ziet, verhuis ik zonder twijfel naar warmere oorden", onderstreept het ex-K3'tje. "Dan laat ik mijn huis in Lint zonder probleem achter. Ik ben dat weer hier soms zo beu", bedenkt ze zich.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws