"Vandaag op bezoek bij papa op het werk": Louis Talpe ontroert iedereen met prachtige beelden van zoontje Celebs
Celebs

"Vandaag op bezoek bij papa op het werk": Louis Talpe ontroert iedereen met prachtige beelden van zoontje

"Vandaag op bezoek bij papa op het werk": Louis Talpe ontroert iedereen met prachtige beelden van zoontje

Ruim een maand geleden kondigde Louis Talpe aan dat er ook een derde seizoen aankomt van 'Onder vuur'. Inmiddels zijn de opnames al een tijdje gestart. Nu mocht ook zijn oudste zoontje Lion een bezoekje brengen op de set.

Louis Talpe (42) werd bij het grote publiek bekend door zijn rol als Mega Toby in 'Mega Mindy'. Sindsdien was hij al te bewonderen in tal van films en televisiereeksen. Zo schitterde hij ook al twee seizoenen als brandweerman Orlando Fonke in 'Onder vuur'.

Onlangs liet de acteur weten dat er ook een derde seizoen aankomt van de populaire brandweerreeks. Momenteel is Louis Talpe ook volop bezig met de opnames. Op de set kreeg hij nu een heel bijzondere gast over de vloer.

Zoontje op bezoek

Zo kwam zijn zoontje Lion, die op 16 juli drie jaar wordt, een bezoekje brengen op de set van 'Onder vuur'. Zijn vrouw Tiffany deelde daar nu ook een prachtige foto van op Instagram. "Vandaag op bezoek bij papa op het werk", schreef ze bij het prachtige plaatje. Samen hebben Louis en Tiffany nog een zoontje van 1,5 jaar, Phoenix.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws