Van een verrassing gesproken: Eddy Planckaert kondigt plots groot nieuws aan over hun kasteel in Frankrijk Celebs
Celebs

Van een verrassing gesproken: Eddy Planckaert kondigt plots groot nieuws aan over hun kasteel in Frankrijk

Van een verrassing gesproken: Eddy Planckaert kondigt plots groot nieuws aan over hun kasteel in Frankrijk

Eddy Planckaert en zijn gezin zijn al een tijdje bezig met de renovatie van hun kasteel in Frankrijk. In Het Laatste Nieuws heeft de pater familias nu ook zeer groot nieuws te melden over de verbouwingen.

De familie Planckaert kocht enkele jaren geleden een verwaarloosd kasteel in het Franse Lurcy-Lévis. In 'Château Planckaert' konden de kijkers al zien hoe die verbouwingen liepen. Zo zijn onlangs ook de werken aan het dak afgerond.

In Het Laatste Nieuws gaf Eddy nu ook een update over de renovatiewerken. "Het is ontzettend druk", steekt hij van wal. Momenteel zijn ze namelijk volop bezig met de opnames van het vijfde seizoen van 'Château Planckaert'.

Eind 2024

"De werken aan het dak zijn afgelopen. Nu starten we met de renovatie binnen", vertelt Eddy. En ook die verbouwingen zullen nog even duren. "Tegen eind volgend jaar hopen we met alles klaar te zijn", aldus Eddy.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws