Valerie De Booser erg aangedaan door triest overlijden van dierbare: "Fel verdrietig" Celebs
Celebs

Valerie De Booser erg aangedaan door triest overlijden van dierbare: "Fel verdrietig"

Valerie De Booser erg aangedaan door triest overlijden van dierbare: "Fel verdrietig"

In een nieuw dubbelinterview vertellen Valerie De Booser en haar dochter Zita Wauters meer over hun band. Zo leggen ze uit dat ze veel steun bij elkaar kunnen vinden als ze het moeilijk hebben. Bijvoorbeeld toen Valerie vorig jaar afscheid moest nemen van een dierbaar familielid, heeft ze heel veel gehad aan haar dochter.

In Nina praten Valerie De Booser en Zita Wauters openhartig over de goede relatie die ze hebben. Niet alleen amuseren ze zich rot samen, ze zijn er ook voor elkaar op moeilijke momenten. "Ik heb al veel tranen gelaten bij mama, maar zij ook bij mij", geeft Zita toe. "Ik vind het mooi dat ze zich kwetsbaar durft te tonen", voegt ze er nog aan toe.

"Ik ben inderdaad heel open, maar ik zorg ervoor dat Zita door mijn verdriet geen extra ballast hoeft te dragen", legt Valerie uit. Zo is ze onder andere heel verdrietig geweest toen ze vorig jaar afscheid moest nemen van haar grootmoeder. "Toen was Zita er voor mij", onderstreept ze. "Mijn oma werd 96, maar die hoge leeftijd vond ik in het begin geen troost", geeft Valerie toe.

Tweede mama

Intussen heeft ze het overlijden van haar oma wel een plaatste kunnen geven. "En ik ben heel dankbaar dat ze er zo lang is geweest. Maar het blijft een groot gemis", aldus Valerie. Zo zag zij haar oma echt als een tweede mama. "Ik heb bij haar gewoond toen mijn eigen ouders aan het scheiden waren", onthult ze. "Als ik vandaag haar rusthuis voorbijrijd, vind ik het nog altijd vreemd dat ik niet meer kan stoppen voor een bezoekje", besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws