Vaderhart van Tom De Cock gebroken na pijnlijk afscheid van dochtertje: "Ze is vertrokken" Celebs
Celebs

Vaderhart van Tom De Cock gebroken na pijnlijk afscheid van dochtertje: "Ze is vertrokken"

Vaderhart van Tom De Cock gebroken na pijnlijk afscheid van dochtertje: "Ze is vertrokken"

Tom De Cock is samen met zijn man de trotse papa van een dochtertje. Maar helaas heeft de 39-jarige radio- en televisiepresentator nu voor een tijdje afscheid moeten nemen van zijn oogappel.

Radiopresentator Tom De Cock adopteerde samen met zijn man Maarten Janssen in 2014 een dochtertje, Jasmijn. Zij is inmiddels al acht jaar oud. Deze week vertrok Jasmijn ook enkele dagen op sportklassen, en dat valt de presentator blijkbaar erg zwaar.

"Mijn hart is voor drie nachten op sportklassen vertrokken", schrijft Tom De Cock op Instagram bij een foto waarop we hem zijn dochtertje zien knuffelen. "De helikopter in mij wordt zot. Ik heb al 200.000 dingen bedacht die mis kunnen gaan", vervolgt hij. "Nu onderweg naar daar om haar toch even zelf in te stoppen, en morgenochtend haar cornflakes te maken precies zoals zij dat wil, doei!", schrijft hij, gevolgd door een gebroken hartje.

Superpapa

Heel wat van zijn volgers willen hem dan ook een hart onder de riem steken. "Komt goed. Ze gaat de tijd van haar leven hebben. En jij waarschijnlijk de onrust van je leven, maar het moment dat jullie terug herenigd zijn is onbetaalbaar!","Jij bent een superpapa", "Loslaten, het is zo'n vies woord", "Ik herken dat zo fel van die helikopter" en "Heel herkenbaar, alles komt goed", klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws