"Twee lookalikes van hun mama": Nathalie Meskens overstelpt met reacties nadat ze nieuwe kiekjes van Lima en Loé deelt Celebs
Celebs

"Twee lookalikes van hun mama": Nathalie Meskens overstelpt met reacties nadat ze nieuwe kiekjes van Lima en Loé deelt

"Twee lookalikes van hun mama": Nathalie Meskens overstelpt met reacties nadat ze nieuwe kiekjes van Lima en Loé deelt

Nathalie Meskens is de trotse mama van een zoontje en een dochtertje. Op Instagram deelde de 41-jarige presentatrice en zangeres nu enkele prachtige, nieuwe beelden van haar kroost.

Nathalie Meskens liet eind maart voor het eerst opnieuw van zich horen nadat ze enkele maanden van de radar verdween. De zangeres werkte namelijk in alle stilte aan nieuwe muziek. Zo bracht ze eind maart haar gloednieuwe single 'Gotta run' uit.

Nathalie Meskens is ook de trotse mama van twee kindjes, dochtertje Lima (3 jaar) en zoontje Loé (1,5 jaar). Op Instagram heeft Nathalie nu ook voor het eerst in maanden enkele kiekjes gedeeld van haar kroost. Dat deed ze naar aanleiding van Moederdag op 14 mei.

Twee druppels water

En die kiekjes lokken heel wat reacties uit bij haar volgers. "Ze zijn zo mooi en schattig", schrijft onder meer Astrid Bryan. Veel mensen vinden ook dat Lima en Loé als twee druppels water op hun mama lijken. "Amai seg, twee lookalikes van hun mama!", "Wat lijken ze op jou Nathalie" en "Alle twee helemaal de mama", klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws