"Twee druppels water": Ruth Beeckmans vertedert iedereen met prachtige kiekjes van dochtertje Celebs
Celebs

"Twee druppels water": Ruth Beeckmans vertedert iedereen met prachtige kiekjes van dochtertje

"Twee druppels water": Ruth Beeckmans vertedert iedereen met prachtige kiekjes van dochtertje

Het is inmiddels al meer dan een jaar geleden dat Ruth Beeckmans afscheid moest nemen van haar partner en de vader van haar twee dochtertjes. Op Instagram deelde de presentatrice nu enkele prachtige beelden met haar oudste dochter en die lokken heel wat reacties uit.

Vorig jaar op 29 april sloeg het noodlot toe voor Ruth Beeckmans. Zo moest de presentatrice onverwacht afscheid nemen van haar partner Gary. Hij stierf aan de gevolgen van hartfalen en werd amper 55 jaar.

Een jaar later stelt Ruth Beeckmans het al een pak beter. En dat heeft ze vooral te danken aan haar twee dochtertjes, Charlie-Sue en Cobey-Mae. Op Instagram deelde de presentatrice nu ook enkele prachtige beelden met haar oudste dochter.

Disneyland

Ruth bracht samen met Charlie-Sue namelijk een bezoekje aan Disneyland Paris. Haar volgers zijn alvast erg ontroerd door de mooie plaatjes. “Prachtige foto’s”, “Mooi!”, “Wat een mooi moeder-dochtermoment”, “Je dochter lijkt als twee druppels water op jou. Jullie zien er fantastisch uit” en “Jullie stralen!”, klinkt het onder meer in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws