Tranen van geluk: Camille Dhont helemaal in de wolken en maakt heuglijk nieuws bekend Celebs
Celebs

Tranen van geluk: Camille Dhont helemaal in de wolken en maakt heuglijk nieuws bekend

Tranen van geluk: Camille Dhont helemaal in de wolken en maakt heuglijk nieuws bekend

De muziekcarrière van Camille Dhont loopt als een trein. Eerst maakte ze al indruk in de jeugdserie '#LikeMe', maar nu als solozangeres scheert ze pas echt hoge toppen. De popsensatie van het moment heeft opnieuw fantastisch te melden voor haar fans.

Het gaat hard voor Camille Dhont. De 21-jarige zangeres is bekend geworden bij het grote publiek door haar rol in de tv-reeks '#LikeMe', maar ze schitterde onder andere ook al in 'Liefde voor muziek'. Sinds ze zich volledig focust op haar solocarrière, heeft ze de ene hit na de andere beet. Zopas bracht ze ook haar nieuwe zomersingle 'Rihanna' uit.

Niet alleen wordt haar muziek bijna grijs gedraaid op de radio, ook de kaartjes voor haar optredens gaan als zoete broodjes over de toonbank. Vorig jaar stond ze al meermaals in de Antwerpse Lotto Arena en enkele weken geleden had ze nog iets geweldigs te vertellen. Zo zal Camille in 2024 in het Sportpaleis staan met een gloednieuwe show.

Magie 

Wat mogen fans verwachten? "Nieuwe liedjes, nieuwe acts en véél magie", aldus de popster. Al snel werd er een tweede show toegevoegd en dus zal Camille twee keer optreden op 4 mei. Echter heeft ze nu weer fantastisch nieuws vernomen, want zopas werd er nog een nieuw concert aangekondigd. "Een derde show", klinkt het emotioneel bij de zangers. Ook op zondag 5 mei zal ze in de grote concertzaal staan en dat kan ze zelf amper geloven.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws