"Topteam": Sieg De Doncker betovert al zijn volgers met prachtig kiekje van zijn gezinnetje Celebs
Celebs

"Topteam": Sieg De Doncker betovert al zijn volgers met prachtig kiekje van zijn gezinnetje

"Topteam": Sieg De Doncker betovert al zijn volgers met prachtig kiekje van zijn gezinnetje

Sieg De Doncker maakt indruk op Instagram met een nieuwe foto waarop hij samen met zijn partner Maureen Vanherberghen en hun dochtertje Nelle voor de camera poseert. Al snel wordt de acteur overladen met heel wat complimentjes.

Sieg De Doncker schitterde tot kort in 'Familie' als slechterik Koen. Ook zijn vriendin Maureen Vanherberghen speelt mee in de VTM-soap. Als inspecteur Marlies moest zij de verdwijning van Koen oplossen. In het echte leven vormen ze al verschillende jaren een koppel. De tortelduifjes leerden elkaar kennen op de set van de Ketnet-reeks 'Helden'.

Bijna twee jaar geleden bezegelden ze hun liefde ook met een kindje. Zo mochten ze in juli 2021 hun dochtertje Nelle in de armen sluiten. Geregeld delen de ouders leuke beelden van hun kleine spruit op sociale media en dat doet Sieg nu opnieuw. Zo post hij op zijn Instagrampagina een knappe gezinsfoto.

Schattig

Zijn volgers vinden dit kiekje alvast geweldig. "Prachtig gezinnetje", "Gelukkige familie", "Cutie", "Heerlijk jullie", "Hoe mooi, perfect gezin", "Daar smelt je toch helemaal voor dan", "Wat een mooi gezinnetje", "Schoon", "Geweldige foto", "Prachtig", "Lief meisje" en "Zo vader zo dochter", klinkt het onder meer in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws