Tina Maerevoet maakt 5 maanden na haar exit in 'Thuis' prachtig nieuws bekend: "Dikke proficiat!" Celebs
Celebs

Tina Maerevoet maakt 5 maanden na haar exit in 'Thuis' prachtig nieuws bekend: "Dikke proficiat!"

Tina Maerevoet maakt 5 maanden na haar exit in 'Thuis' prachtig nieuws bekend: "Dikke proficiat!"

In december moest Tina Maerevoet noodgedwongen afscheid nemen van 'Thuis'. Zo kwam haar personage Paulien onverwacht om het leven. Nu heeft de 39-jarige actrice veel leuker nieuws te melden op Instagram.

Midden december 2022 kwam er na 15 jaar een einde aan de verhaallijn van Paulien in 'Thuis'. Zij stierf door een ongelukkige val in de escaperoom van Boowie. Ze viel op een glazen tafel en een van de glasscherven kwam terecht in haar hals.

De exit van Paulien kwam niet alleen bij de kijkers, maar ook bij de actrice hard aan. "Ik had zo uitgekeken naar de positieve verhaallijn van Paulien en Lowie (Mathias Vergels red.) die ze duidelijk aan het opbouwen waren. Ik gunde mijn personage ook een seizoen vol geluk en dromen die zouden uitkomen. Dus nee, ik vond het geen leuke keuze", vertelde Tina Maerevoet achteraf in Het Laatste Nieuws.

Beste meter ever

Maar nu heeft Tina ook positief nieuws te melden op haar sociale media. Zo is de actrice zopas meter geworden van het kindje van haar zus. "Komt ie! Mona. 27 april 2023. Prachtige dochter van mijn zus Ellen en Dante", schrijft de actrice bij een foto van haar metekindje. Meteen werd Tina overstelpt met felicitaties. "Dikke proficiat!", "Die meid heeft geluk met zo’n meter" en "Gefeliciteerd! Mona, jij hebt beste meter ever!", klinkt het onder meer in de reacties.

4 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws