'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck maakt volgers compleet gek met sexy badpakfoto: "De knapste" Celebs
Celebs

'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck maakt volgers compleet gek met sexy badpakfoto: "De knapste"

'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck maakt volgers compleet gek met sexy badpakfoto: "De knapste"

'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck liet enkele dagen geleden nog weten dat ze dringend nood heeft aan vakantie. Op Instagram deelde ze nu ook een geweldige throwbackfoto van een van haar meest recente vakanties.

Het is inmiddels al vier jaar geleden dat Lynn Van den Broeck haar intrede maakte in 'Thuis'. Zo was Lynn in mei 2019 voor het eerst te zien in de populaire soap als de goedlachse Viv. Een jaar later maakte de 30-jarige actrice bekend dat ze de liefde gevonden had bij haar tegenspeler Mathias Vergels.

Enkele dagen geleden had Lynn Van den Broeck minder goed nieuws te melden. Zo schreef ze op haar Instagramverhaal dat ze de laatste tijd erg vermoeid is en nood heeft aan vakantie. "Ik zou eens een paar dagen moeten liggen en slapen. Ik zit op een punt dat vermoeidheid een deel van mijn dagelijkse vibe is", aldus Lynn. Maar gelukkig kan ze binnenkort genieten van wat vakantie. "Nog even blijven gaan, begin juni er even tussenuit."

De knapste

Op Instagram deelde Lynn nu ook een prachtige throwbackfoto. Daarop zien we de actrice poseren op het strand in een zwart badpak. "Alsjeblieft, breng me terug", schrijft ze erbij. Die foto lokt nu ook heel wat reacties uit bij haar volgers. "Wauw, geweldig", "Magnifieke foto", "Wat een knappe dame", "Wauw Lynn, jij bent zo mooi", "De knapste" en "Prachtige foto!", klinkt het onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws