'Thuis'-actrice Katrien De Ruysscher en haar man hebben prachtig nieuws te melden: "Dikke proficiat!" Celebs
Celebs

'Thuis'-actrice Katrien De Ruysscher en haar man hebben prachtig nieuws te melden: "Dikke proficiat!"

'Thuis'-actrice Katrien De Ruysscher en haar man hebben prachtig nieuws te melden: "Dikke proficiat!"

Inmiddels is het al meer dan tien jaar geleden dat Katrien De Ruysscher (44) haar intrede maakte in 'Thuis'. Daarin vertolkt ze rol van dokter Judith Van Santen. In het echte leven vormt de actrice al jaren een koppel Jan Kuppens. Op Instagram heeft de actrice nu ook heuglijk nieuws te melden over hun tweetjes.

In 2012 was Katrien De Ruysscher voor het eerst te zien in 'Thuis' als dokter Judith Van Santen. Helaas heeft Judith nog niet veel geluk gekend in de liefde. Maar in het echte leven is de actrice al jarenlang gelukkig samen met haar man Jan Kuppens.

Samen hebben ze ook drie kinderen: Lucas (14), Rosie (12) en Oscar (8). Nu heeft het koppel ook een belangrijke mijlpaal te vieren. Zo is Katrien inmiddels al 15 jaar getrouwd met haar grote liefde. "Al 15 jaar mijn partner in crime! Love you hubby", schrijft ze bij een liefdevolle foto van hun tweetjes.

Felicitaties van collega's

De 'Thuis'-actrice krijgt dan ook heel wat felicitaties van haar collega's en volgers. "Cute", reageert Lynn Van den Broeck. Haar tv-zus Lauren Müller liet dan weer een veelbetekenend hartje achter onder het bericht. "Gefeliciteerd en nog vele jaren samen!", "Gelukkige huwelijksverjaardag!" en "Dikke proficiat!", klinkt het ook nog meermaals in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws