'Thuis'-acteurs in diepe rouw na plots overlijden collega: "Veel te vroeg heengegaan" Celebs
Celebs

'Thuis'-acteurs in diepe rouw na plots overlijden collega: "Veel te vroeg heengegaan"

'Thuis'-acteurs in diepe rouw na plots overlijden collega: "Veel te vroeg heengegaan"

Enkele (voormalige) 'Thuis'-acteurs laten via Instagram weten dat ze momenteel in diepe rouw zijn. Ze moesten namelijk zopas afscheid nemen van iemand die hen nauw aan het hart lag.

Twee jaar geleden maakten de 'Thuis'-kijkers kennis met Vondel, het hondje van Kobe (toen vertolkt door Sid Van Oerle). Niet veel later vond Kobe zijn hondje dood terug. Hij werd destijds vermoord door slechterik Jacques (Peter Van de Velde).

Helaas heeft Sid Van Oerle nu droevig nieuws te melden over Vondel, die in het echte leven Marea heet. Marea is namelijk zopas overleden. "Eén van de beste acteurs met wie ik ooit gewerkt heb, is veel te vroeg heengegaan. Marea, die meesterlijk kon transformeren in Vondel. Rust zacht", schrijft Sid Van Oerle bij een prachtige foto van hem en Marea.

Gebroken

Ook de andere 'Thuis'-acteurs zijn erg aangedaan door het overlijden. Zo liet Lauren Müller, die de rol van Thilly vertolkt in 'Thuis', een gebroken hartje achter bij het bericht. Kadèr Gürbüz (Karin Baert) reageerde dan weer met: "Oh zo jammer. Ik ken het gemis. Doet pijn. Ik wens je veel steun en liefde." Daarnaast kreeg de acteur nog heel wat steunbetuigingen. "Veel sterkte!" en "Oh nee, gecondoleerd!", klinkt het onder meer in de reacties.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws