'Thuis'-acteur Mathias Vergels overdondert iedereen met heuglijk nieuws: "Wauw!" Celebs
Celebs

'Thuis'-acteur Mathias Vergels overdondert iedereen met heuglijk nieuws: "Wauw!"

'Thuis'-acteur Mathias Vergels overdondert iedereen met heuglijk nieuws: "Wauw!"

Mathias Vergels vertolkt niet alleen een van de meest populaire personages in 'Thuis', de acteur timmert ook volop aan zijn muziekcarrière. En daarover heeft de 31-jarige acteur nu bijzonder nieuws te melden.

Mathias Vergels werd bij het grote publiek bekend door zijn rol in 'Thuis'. Daarin vertolkt hij nu al meer dan tien jaar de rol van Lowie Bomans. Maar Mathias Vergels is van veel markten thuis.

Zo maakt hij ook al een tijdje muziek met zijn band 'Mathias Vergels & Het Goede Voorbeeld'. Daarover heeft de zanger nu ook groot nieuws aangekondigd. Zo komt binnenkort hun gloednieuwe single 'Te Mooi Om Waar Te Zijn' uit.

Veel reacties

"Op vrijdag 19 mei verschijnt mijn nieuwe single!", schrijft Mathias Vergels vol trots op zijn Instagrampagina. Zijn fans zijn alvast door het dolle heen door het geweldige nieuws. “Kijk er naar uit!”, “Joepie”, “Veel succes!” en “Ik kan niet wachten tot het volgende week vrijdag is, wauw!”, klinkt het onder meer in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws