Thibaut Courtois en zijn verloofde Mishel hebben zeer heuglijk nieuws te melden: "Zo dankbaar" Celebs
Celebs

Thibaut Courtois en zijn verloofde Mishel hebben zeer heuglijk nieuws te melden: "Zo dankbaar"

Thibaut Courtois en zijn verloofde Mishel hebben zeer heuglijk nieuws te melden: "Zo dankbaar"

Rode Duivel Thibaut Courtois en zijn verloofde Mishel Gerzig stappen normaal gezien volgende maand in het huwelijksbootje. Maar nu hebben de twee nog meer heuglijk nieuws te melden op Instagram.

“Ja tegen een leven met jou", met die woorden kondigden Thibaut Courtois en Mishel Gerzig vorig jaar in juni aan dat ze verloofd waren. Inmiddels raakte ook al bekend wanneer ze in het huwelijksbootje zullen stappen. Zo geven de twee tortelduifjes normaal gezien eind juni elkaar het jawoord.

Nu heeft het koppel nog wat te vieren. Thibaut Courtois is op 11 mei namelijk 31 jaar geworden. Mishel Gerzig zette haar verloofde dan ook uitgebreid in de bloemetjes op Instagram. "Gelukkige verjaardag aan mijn partner in crime, de liefde van mijn leven, mijn beste vriend en heel binnenkort echtgenoot!", schrijft Mishel bij een reeks prachtige kiekjes van hun tweetjes.

Zoveel geluk

"Ik heb zoveel geluk dat ik je weer een jaar op deze planeet met jou mag vieren", vervolgt ze. "En er komen er nog veel meer. Je bent echt uniek. Verander nooit. Ik hou altijd en voor altijd van je", sluit ze haar bericht af. De Rode Duivel reageerde ook op het lieve berichtje van zijn verloofde. "Dankjewel! Zo dankbaar om weer een verjaardag aan je zijde te kunnen vieren! Ik hou van je, mijn toekomstige vrouw!", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws